Layout by Julia E.

Friday, October 18, 2013

Lately

Huh kun aika taas on mennyt hurjaa vauhtia, pianhan on jo marraskuu ! Mun bloggaileminenkin on ihan unohtunut, mutta ihana huomata, että teitä on silti tullut muutama lisää. Lukijat ja kommentit piristävät aina päivää mukavasti. Täällä arki rullaa aika normaalisti, koulusta kotiin, läksyjen kimppuun ja siinä se päivä yleensä vierähtääkin. Joskus tulee käytyä lenkilläkin, mutta tää ilma on mulle kamalan kuuma lenkkeilemiseen. Katotaan jos johonkin koulun urheilujoukkueeseen pääsisin, niin arkeenkin tulis vähän jotain valoa. Tässä vähän avausta mun viimepäivistä, tai oikeestaan viime viikoista.
1
1,2 & 3 Tehtiin suklaa cookieta, ja nous kyllä heti  mun lemppareiden kärkeen. Vaikka taitaa ollakin oikeen rasvapommi niin on kyllä tosi hyviä. Voisin koittaa jakaa ohjeen joku päivä tännekkin niin halukkaat voi kokeilla näitä siellä Suomessa. En lukenut sitä ohjetta niin tarkkaan, että en tiedä mikä näissä on erona Suomen suklaa kekseihin, mutta mun mielestä maistuu paremmilta.
2
1,& 3 Ja heti toinen kollaasi taas herkuista.. nimittäin Caramel Apples. Tehtiin mun veljelle 'synttärilahjaksi', kun nämä on hänen herkkuja. Ei valittamista kyllä munkaan osalta, etteikö hyviä olis, mutta erittäin sottaista syödä. Caramel ottaa hampaisiin niin kovin kiinni.. Yritin myös kovin ehdotella  mun hosteille, että täähän on terveellinen vaihtoehto kun tässä on kokonainen omena. No he ei kuitenkaan ollu ihan samaa mieltä mun kanssa, enkä minäkään sen jälkeen kun ne oli valmiina pöydällä, suklaakuorrutukseineen.
3
1. Tais olla viime viikon lauantaina kun lähdettiin 'piknikille'.  Jokainen perhe toi jotakin mukanaan, ja kaikki koottiin yhteen, joten ruokaa kyllä oli! 2. Tässä mun lautanen.. Jokainen ketä mua tuntee, tietää että oon vähän nirsomman puoleinen ja kaikki uudet ruokalajit saa jäädä pois mun lautaselta, siltä se nytkin oikeestaan näyttää. Tätä ei helpota yhtään mun maapähkinä allergia (jota on täällä joka paikassa), joten oon tosi varovainen tämänkin takia uusien ruokien suhteen. 3. Kyseisesta paikasta löytys myöskin uima-allas, harmi että uikkarit jäi kotiin (oikeastaan ne jäi kyllä jo  Suomeen, ainut asia mikä unohtus..). Oli pitkästä aikaa taas normaalista poikkeavan kuuma päivä, hiki tuli pelkästää aurinkotuolissa istuessa ja katsoessa lapsien lentopalloa.
4
1. Minä ja ruotsalainen vaihtari Anna. Tällä reissulla taidettiin käydä metsästämäsä homecoming mekkoja. 2. Ja heti perään Loviisa, toinen suomalainen vaihtari. Tämä ei oo mikään yllättävä näky, että meillä on Starbucksit mukana kun jonnekkin ollaan menossa... 3. Niin söpö suklaa silmä asustelee täällä mun kanssa. Ei voi olla vastustamatta, ja joka aamu hän on autossa mukana tuomassa mua kouluunkin.
6
1. Parin päivän takainen Talent show. On kyllä hieno huomata, miten jokaisella on jokin oma taito ja varsinkin ihana nähdä miten jokainen nauttii kun pääsee jakamaan sen muiden kesken. Jos olisin ollut itse tuomaristossa, ois kärki kolmikko ollu vaikee valita. Oli lauluesityksistä tanssiesityksiin, ja kaikkea niiden väliltä. 2. Yksi parhaista ostoksista vähään aikaan. Nimittäin Niken Free Run lenkkarit, on tullut käytettyä koulussa joka päivä ostopäivästä lähtien. Tässä vaiheessa joku voi jo ihmetellä, että kouluunko laitat lenkkarit, mutta kyllä. Jokaisen jalassa näkee melkeimpä jonkin näköset Niken lenkkarit. Miettisin kauan mustan ja tämän pinkin väliltä, mutta päädyin kerrankin vähän värikkäämpään vaihtoehtoon. En oo katunut kyllä vielä päivääkään näiden ostamista! 3. Host-isä lykkäsi jäätävän kokoisen purkin mun käteen eilen koulun jälkeen. Siinä sit hetken ihmettelin mikä tämä oikein on.. No mutta jonkun näköstä limpparia se oli, siihen tulokseen mä päädyin. 
5
1. Koulukuvaus oli muutama viikko takaperin. Tälläinen kuva taitaakin löytyä sitten vuosikirjasta. 2. Lähdettiin koko perheen voimin juoksu lenkille, tarkoituksena kiertää University Lake. Koko lenkin ajan oli kaunis auringon lasku. Mä en millään kerennyt kaivaa puhelinta siinä samassa kun yritin hikihatussa pysyä mun veljen vauhdissa. Olis ollut ihana kyllä ikuistaa ne näkymät, niissä maisemissa sai mieli ainakin levätä ja unohti kaiken muun . Nyt jäi kyllä harmittamaan etten viittinyt pysähtyä ja napsasta nopeasti paria kuvaa. 3. Tältä näyttää yleensä mun ja poikaystävän skype keskustelut. Aikaero on 8 tuntia, päivisin olen koulussa ja koulun jälkeen kello onkin Suomessa lähemmäs puolta yötä, joten juttelut jää viikonloppuihin.

Tykkäättekö lukea tälläisiä perus postauksia, mitä mun viikot/kuukaudet on pitänyt sisällään ?

7 comments:

  1. tää postaus oli ihan superkiva! :--)
    ihanat noi kaikki ruokakollaasit sun muut!♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla että miellyttää, näitä kun tekee niin muisti virkistyy itselläkin, siitä mitä viime viikot on pitänyt sisällään, iso kiitos :)!

      Delete
  2. Tositosi kiva postaus!! :) Jooo toi lenkkarivillitys oli sillon ihan sama juttu arizonassa!! Tosi kummalta tuntus aluks mut on jostain syystä sielläpäin tapana... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Iina taas hirmusesti, sä jaksat piristää aina mua sun kommenteilla (oot ahkera kommentoija :D). Ja joo mä mietin kanssa hetken, et mitäköhän jannika on tapahtunut kun meet lenkkarit jalassa kouluun, mutta ihan normaalia täällä! Enkyn pistäis vastaankaan, jos suomessa tällänen villitys ois, niin paljon mukavampi kävellä kunnon kengillä!

      Delete
  3. Oih noi herkut alan oikeesti kyl kyläileen teillä!:D ja voih starbucks koskahan vaan alkaa tulla yli..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä tiiän, ne on hyviä, tätä vauhtia kilojaki kertyy mukavasti.... Tuskin koskaan, ainaki on yks asia mitä tuun ikävöimään kun täältä lähden, nimittäin Starbucks...

      Delete