Layout by Julia E.

Tuesday, October 22, 2013

Fall Break

Oli nimittäin eilen, maanantaina! Tän postauksen kuvat ovat enemmänkin perjantain ja lauantain tapahtumista. Meillä oli nimittäin  kunnon pidennetty viikonloppu, perjantai ja maanantai vapaata, ihanaa! Pientä lomaa siihen arkeen kyllä kaipaskin.  Nyt on kuitenkin palattu koulunpenkille. Aamulla kyllä huomas  että loman tarpeessa olis ollut vähän pidempään kun neljä päivää, kun herätyskello soi 6.00, ei siinä muuta käyny mielessä kun 'onks mun ihan pakko'. No monella on tainnut olla tämä sama problem siellä Suomen puolella, toivottavasti teillä oli ihana ja rentouttava syysloma, ainakin hieman pidempi kun minulla. Lörpötykset sikseen ja viikonlopun tapahtumiin.

Mikäs olisikaan parempi tapa viettää vapaa päivää, kuin lähtemällä shoppailemaan. Suunnattiin host-äitin kanssa muutamaan kauppakeskukseen, ja tarttushan sieltä (taas...) jotain mukaankin. Nälän yllättäessä Taco Bell on osoittautunut parhaaksi ruokapaikaksi. Nopeaa ja herkullista! Miksei näitä oo Suomessa.. noh, ehkäpä  jonain päivänä löytyy sekin. Perjantai-ilta huipentui kuitenkin mun ensimmäiseen Football peliin. Ihan huippua! Se fiilis siellä on jotain mikä on kyllä ehdoton mitä täällä täytyy kokea. School spirit on ihan omaa luokkaansa. Omaa koulua kannustetaan henkeen ja vereen ja cheerleaderit kannustavat ja saa yleisön mukaan tähän hyvään fiilikseen. Lauantain ohjelma oli hieman eri mitä perjantain. Ei mitään ohjelmaa koko lauantaille, kuulosti mun korvaan paremmalta kuin hyvältä. Nukuin pitkään, surffailin netissä, tehtiin pitsaa ja cookieta ja ilta täyttyikin suurimmaksi osaksi gossip girlistä, kera lemppari jäätelön! Tälläsiä päiviä tarvitaan lisää. Ainiin Suomesta saapunut paketti piristi ihanasti tätä lauantaita, kiitos äiti. Sunnuntai ei kuitenkaan paljon lauantaista poikennut. Kirkko kuuluu joka sunnuntai aamuun, ja sen jälkeen perinteeksi on jo muodostunut skypetteleminen Suomeen. Joten ei valittamista rentouttavasta viikonlopusta. Maanantaina otettiin suunnaksi, again, kaupat. Nyt oli vuorossa metsästää homecoming asustus valmiiksi, ja siinä onnistuttiinkin. Tässä huono kuvasaldo viikonlopulta, ens kerralla ehkä pyrin parempaan.
PA180499
PA180536
_MG_0899

4 comments:

  1. Replies
    1. Tanssit :) yleensä mennään ryhmässä ja ekana käydään ottamassa kuvat, sen jälkeen syömään ravintolaan ja sieltä tansseihin koululle, teen siitä viel erillisen postauksen kunhan vaan saisin valokuvat.. :)

      Delete