Layout by Julia E.

Friday, September 27, 2013

Louisiana-Mississippi-Alabama

Näistä osavaltioista koostui mun viime lauantai, ja siten myöskin todella paljon autossa istumista. Suunnitelma oli  siis lähteä katsomaan mun toista host veljeä. Hän  viettää tän vuoden armeijassa, joten näkeminen jää vähän vähemmälle. Veljen hyvä kaveri ja myöskin mun uusi kaveri Alexis, lähti meidän matkaseuraksi.

Lähdettiin tosiaan lauantai aamuyöstä ajamaan kohti Mississippä, jossa veljen armeija sijaitsee. Kun pääsin autoon istumaan katoin keliä ja ajattelin että tossa kelissäkö me oikeesti ajetaan, vettä satoi nimittäin niin paljon ja niin kovaa! Vaikka pyyhkijät oli täysillä ei ulos meinannut nähdä, siinä kohtaa oli kyllä pakko myöntää et hieman pelotti miten tämä automatka mahtaa päättyä.. Päästiin kuin päästinkin perille kamalasta sateesta huolimatta ja napattiin veli nopeasti kyytiin 5 tunnin ajomatkan jälkeen josta matka jatkui vielä 3 tuntia Alabamaan. Tarkotuksena käydä syömässä ja tehdä nopea shoppailu kierros. Tulin kyllä ajatelleeks että eikö missään lähempänä muka ollut mitään ruoka paikkaa tai shoppailu mahdollisuutta, kun ite en oo mikään pitkien automatkojen ystävä. Ilmeisesti oli tarkotus mennä just tähän tiettyyn ravintolaan, joka poikkes hieman normaaleista ravintoloista. Nimittäin leipiä heiteltiin niille ketkä oli kädet ojossa valmiina ottamaan koppia (ihan tosi, siitä lentävästä leivästä), juomat oli HIEMAN eri kokoa mihin normaalisti  olen tottunut, musiikki sois ja meno muutenkin tosi erilaista mitä 'normi' ravintoloissa, tykkäsin!
1240317_690094704341852_1590249043_n
P9210209
P9210213
1237532_690095284341794_1234802_n
Mahat täynnä jatkettiin suureen Outlet keskukseen. Parin tunnin shoppailuajalla kerkes löytymään kyllä kaikenlaista, ehkä niistä myöhemmin! Ilma oli koko lauantai päivän tosi sateinen ja pilvinen, joten kamera unohtui melko hyvin sinne laukun pohjalle. Ja tietysti Starbucksin kautta, automatka jatkui taas jo kotia kohti, veli takaisin armeijaan ja meidän pitkät tunnit autossa alkoi. Kotipihassa taidettiin olla 2 paikkeilla sunnuntai aamuna, siinä vaiheessä kyllä väsytti, takana oli melkein 24h valvomista ja sunnuntai päivä oli kyllä sen mukainenkin.

5 comments:

 1. Aa hauskan kuuloinen ravintola! miten niin tääl jenkeis juomat on muka isompii!? :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli! Ja siis tarkotin että tossa ravintolassa ne oli tooosi isoja koska noi siniset 'kannut' oli meidän juotavat! :D

   Delete
  2. joo siis tiiän ittekki otin kerran pienimmän juoman mitä sain ja se oli litra! :D

   Delete
 2. Looks like you had a lot of fun! and WOW that's some big cups!!!
  /Anna (www.usedition.blogg.se)

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank you, yeap we have fun! I know everything is bigger here, haha!

   Delete