Layout by Julia E.

Tuesday, September 17, 2013

Last few weeks..

Moikka! Vihdoinkin kirjottelen kuulumisia täältä Louisianasta. Astuessani ulos lentokentältä oli ilmeeni varmasti näkemisen arvoinen, nimittäin täällä on kuuma! Joka päivä lämpötila on kohonnut 35 asteen paikkeille, joten suomen kylmyyteen tottuneelta tarvitaan hieman sopeutumista. Suurin osa kouluista käyttää täällä myös unoformuja, yleensä jonkin värinen kauluspaita (riippuu koulusta), beiget/khakin väriset housut, vyö, paita pitää olla laitettu housuihin ja kaulassa roikkuu sun nimi kyltti. Tässä on ollut kyllä totuttelemista, mutta aamulla ei ainakaan oo ollut vaate ongelmia. Täällä kaikki on muutenkin tositosi erilaista.

Mulla ei kaikki oo mennyt ihan kuin elokuvissa, jos niin edes voi sanoa. Oon ollut täällä kaksi viikkoa, ja on ollut jos jonkinmoista ongelmaa. En tullut toimeen hirveen hyvin mun host perheen kanssa. Muutinkin aluevalvojani luo siihen asti, että uusi perhe löytyy. Seuraavina päivinä pitäiskin olla taas muutto edessä, toivottavasti nyt ongelmat rupee ratkeamaan ja uuden perheen myötä tulee uusia kokemuksia ja ystäviä. Perheen ja myöskin koulun vaihto tässä tilanteessa tarkoittaa melkeimpä tämän kaiken alkavan niin sanotusti alusta. Uudet ihmiset, uusi koulu, niin paljon uutta yhtä aikaa...
Tässä nyt kuitenkin mun viimepäiväisia kuvia, ei mitään ihmeellisiä, mutta nyt oon viihtynyt! vihdoin!
Käytiin rangella lyömässä muutamat lyönnit, tosi hauskaa taas pitkästä aikaa! Taidot tais olla pikkasen ruosteessa..
Snowballs ja Frozen yogurt, herkkua!
Palailen taas kuulumisien kera mahdollisimman pian! Ja hei, kertokaa jos teillä on jotakin erityistä mistä haluatte että kirjoittelen!

6 comments:

 1. toivottavast löytyy hyvä perhe! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. toivottavasti nyt on se hyvä perhe on löytynyt! :)

   Delete
 2. On niin kiva kuulla kuulumisia täällä! =) tuntuu ihan kun vois vähäks aikaa matkustaa sinne fiilistelemään! :D pidetään peukkuja et löytyis just sulle paras perhe!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla :-) toivottavasti se perhe on nyt löytynyt ;)

   Delete
 3. ihana blogi ja kivoa kuvia :-)♥ liityin, liity munki blogiin jos kiinnostaa :)

  http://fromdaytoday-karo.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, tollaset kommentit piristää mukavasti :-) käyn kurkkaamassa!

   Delete