Layout by Julia E.

Monday, March 31, 2014

New Orleans

_MG_2091 _MG_2082 _MG_2078 _MG_2066 _MG_2100 _MG_2105 _MG_2138 _MG_2142 _MG_2154 _MG_2161 _MG_2167 _MG_2170 _MG_2204 _MG_2205 _MG_2210 _MG_2228 _MG_2246
Maaliskuun viimeistä päivää viedään ja se tarkottaisi muutamaa kuukautta enää täällä, hui! Mihin tämä aika oikein katoaa. Palataan kuitenkin viikon takaiseen ohjelmaan, vaihtaritapaamiseen. Meidän aluevalvoja järjestää välillä yhteisiä vaihtaripäiviä joissa vaihdellaan kuulumisia ja vietetään aikaa tietysti muiden vaihtareiden kanssa. Tällä kertaa suuntasimme New Orleansiin ja olikin minun eka kerta siellä suunnalla vaikka lähistöllä olenkin ollut jo yli 7 kuukautta. Toivottavasti ei jäänyt viimeiseksi kerraksi oli nimittäin aika kiva ''kesäkaupunki'' joten sinne voisi vielä uudestaankin mennä nyt kelien lämpiessä. Ensimmäiset kuvat on World War 2 museosta, joka oli meidän ensimmäinen kohde, ja vaikka en museo ihmisiä itse olekkaan voin kyllä sanoa että wau! Mahtavasti tehty museo ja niin paljon kiinnostavaa tietoa. Sieltä jatkettiin etsimään ruokapaikkaa ja kiertelemään paikkoja. Siine se päivä vierähtikin nopeasti ja jalat kyllä kiitti sen päivän jälkeen. Mukava päivä kaikenkaikkiaan. Toivottavasti ois vielä aikaa nähdä vaihtareiden kanssa ennen kotiinlähtöä. Ja ainiin, maistoin ensimmäisen kerran elämässä ostereita, hyhhyh, mutta nyt voin sanoa että senkin olen tehnyt… sen kuitenkin kruunasi Cafe Du Monden beignetsit, nam!

Nyt kirjotukset jäävät kyllä sikseen, ei näytä oikein luonnistuvan  tällähetkellä. Ehkäpä sen voisi laittaa väsymyksen piikkiin ja lähteä nukkumaan, toivottavasti palaillaan piakkoin, melkoisen kiire viikko kyllä tiedossa ja viikonloppukin alkaa aika mahtavalla tavalla ;-)


2 comments:

 1. wow, those pictures are amazing! thanks for sharing so many.
  I love traveling and one of my dreams is going to Hawaii. It's so pretty over there and the
  water - just WOW!
  Keep up the amazing work with your blog, dear.

  xx Rebekah

  http://flirting-with-fashion.blogspot.de

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks for leaving such a nice comment!
   Hawaii was amazing experience, I hope you get to go there asap! You're gonna love it, I promise.
   Thank you!

   Delete