Layout by Julia E.

Sunday, January 26, 2014

three-day weekend x2

Nyt olisi vuorossa pientä päivitystä kuluneista päivistä. Eipä mitään ihmeellistä, mutta ajattelin että tuun kuitenkin jotain pientä raapustamaan tännekkin puolelle. Aika kulkee kovaa vauhtia ja musta tuntuu ettei tätä vaihtovuotta ookkaan enää paljon jäljellä. Kevät näyttää tähän asti aika mukavasti suunnitellulta ja se varmasti pahentaa vielä tätä ajan kulua. Yleensä kun jotakin odottaa, aika tuntuu menevän vielä nopeammin. 
kollaasi
 Viime perjantaina lähdössä kouluun, tais olla hymy huulilla pidennetyn viikonlopun ansiosta. Meillä nimittäin oli maanantaina vapaata koulusta, Martin Luther King päivän ansioista. Samassa näkyy melkeimpä jokapäiväinen kouluvaatetus Olen kyllä oppinut löytämään tästäkin ne hyvät puolet. Subia on tullut syötyä alennuksien takia vähän enemmän, joten perjantaina hyvän juokselenkin jälkeen maistus myös hyvä subi. Enpä oo koskaan ennen syönyt 30cm subia yhdellä kerralla, mutta nyt sekin on tehty, hah.
IMG_9094
Pakko myöntää, mun lemppariksi muodostunut pikaruoka rafla, izzo's.  Lauantaina host-isä teki pienen yllärin ja samalla asioilla ollessamme yhtäkkiä oltiinkin tuolla, yum! Tää paikka tarjoaa kyllä vaikka ja mitä hyviä ruokia, burritot taitaa kuitenkin olla se special juttu, mutta myös nachoja, tacoja ja salaatteja löytyy jokaiseen lähtöön. Ne salaatit ehkäpä maistuu mulle tässä paikassa eniten. Saat ite valita kaikki mitä salaattiisi tahdot, sama koskaa kyllä kaikkia muitakin ruokia täällä. Taco bell taitaa nyt jäädä kyllä hyväksi kakkoseksi...
P1181892
Lauantai aamullapäivästä pyörähdettiin myöskin yhdessä leipomossa. Siellä oli jokin avajaisten kaltainen tapahtuma menossa joten porukkaa riitti. Juotiin kahvit ja napattiin parit herkut tottakai mukaan. Brezel tikku suklaakuorrutteen kera olikin mahtava yllätys, herkkua!
P1200144
Viime viikonloppuna metsästettiin mulle myös varusteet uutta harrastusta varten, ja tästähän sen pystyyksin arvaamaan, nimittäin tennis. Vielä ei ole kuin yhdet harjotukset takana ja voin vain sanoa että näyttää niin helpolta, mutta sitä se todellisuudessa ei ole.. Mulla ei oo minkäännäköistä tennis taustaa ennestään, joten aivan puhtaalta pöydältä aloitetaan, mutta silti, I'm excited! Tätä varten viime maanantain vapaapäivä aloitettiin lääkäri käynnillä. Ennen koulun urheilujoukkueeseen liittymistä täytyy käydä lääkärillä, jonkinnäköinen sääntö täälläpäin, eisiis mitään sen kummallisempaa. Sieltä jatkettiinkin juoksemista paikasta toiseen asioiden hoitamisen merkeissä.
P1200035
♥  Maanantai-illalla kerettiin vielä lähtemään juoksu lenkille koko perheen voimin ja olikin kaunis auringonlasku. Koko edellinen viikonloppu oikeastaan meni asioita hoidellessa. Kuitenkin mulla oli superhauska pidennetty viikonloppu, siitä oli hyvä jatkaa taas tiistaina koulua.
kollaasi2
Se kouluviikko kuitenkin loppus aika lyhyeen, nimittäin keskiviikkona oltiin taas lääkärissä, nyt kuitenkin ihan eri merkeissä. Haettiin apteekista lääkkeet ja kotiin takasin nukkumaan, toivottavasti taudit lähtis ja pääsis taas normaaliin arkeen mukaan. Pakko mainita, apteekillakin on autokaista täällä.. Perjantaina meillä olikin vuoden ensimmäinen ja varmasti viimeinen snow day. En ajatellut sitä päivää tulevan, että tällä, Louisianassa on lunta. Taino lunta ja lunta, enemmänkin jäätä, mutta olipahan kuitenkin! Tämä tarkoitti sitten tietysti taas yhtä vapaapäivää, joten kolmen päivän kouluviikko, kelpaa! Taitaa kuitenkin nämä tälläset huonon sään aiheuttamat koulupäivän peruutukset kostautua seuraavan loman tullessa, ne vie meiltä nimittäin lomapäiviä..
P1240172
Siinä sitä erittäin harvinaista herkkua on, lunta & jäätä. Täällä hullaannutaan täysin kun kerrankin on luvattu lunta. Valvotaan niin kauan että varmasti ollaan ulkona siihen aikaan kun sitä tulee, tarkoittaen siis nenä kiinni ikkunassa, kellonajasta riippumatta. Telkkareissa varotetaan liukkaista teistä ja pyydetään pysyttelemään sisätiloissa, mutta ymmärrettäväähän se on, ei täällä ole talvirenkaista tietoakaan ja jos nyt pienen sivistyksen mukaan ajattelee, yleensä Louisianassa ei edes sada lunta. Tämä kolmipäiväinen viikonloppu on siis pysytelty sisätiloissa sään takia ja varmasti kuitenkin suurin syy, yritän parannella itseäni. Jospa maanantaina sitten takaisin koulunpenkille ja aloittamaan kerrankin kokonaisen kouluviikon.

10 comments:

 1. Jihuu tennis! :) ihanat vermeet ;) kai sul on jo hame? :) voisit tuoda mulleki pari niken hametta sieltä ku ovat varmaa halvempia XDD näin teijän äitin gymil ja juteltii ku olit vähä kipsu :( toivottavasti menee ohi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ;) ja eipä mulla vielä koska tulee unoformut.. täällä ei ihan millä vaan mekkosilla kuule pelailla, haha :D ja joo toivotaan, ei tällästäkään kyl ennen oo vastaan tullut.. :)

   Delete
 2. hei voisitko tehä jonkun kysymyspostauksen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harkitaan, mietin vain että mahtaako niitä kysymyksiä kuitenkaan tulla sellasen hyvän posatuksen verran. Ois kuitenkin tosi kiva vastailla erilaisiin kysymyksiin ja monet varmasti sais vastauksia mietityttäviin asioihin. Se edellyttää kuitenkin rohkeita kysyjiä :p

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos! Ja ihana kommentti, jotka piristää aina päivää :-)

   Delete
 4. Todella mielenkiintoista lukea vaihtariblogiasi, vaikka eri ikäinen olenkin :) Olisi pitänyt itsekin lähteä vaihtoon lukiossa...!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Myönnettävä on että aika mahtava kokemus ollut tähän asti, ja varmasti loppuvuosikin!

   Delete
 5. parane pian(: tuli mieleen että vois ittekin käydä vielä subissa kun 5dollarilla saa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokoajan parempaan päin, joten päivä kerrallaan… ja jep, halpaa. Suomi on kyllä kallis maa tän vuoden jälkeen...

   Delete